Ny nettside:

uib.no/ub

Universitetet i Bergen : Universitetsbiblioteket

Safari er en samling av e-bøker innenfor Informasjonsteknologi, der UiB foreløpig har kjøpt et utvalg på ca 220 titler. For å se oversikt over alle bøker UiB har, kan du se under Bookshelf i den gule toppmenyen. Du kan også søke etter bøkene i BIBSYS. Leter du etter noe spesielt kan du søke i "My books" for å få treff i fullstendige bøker. For browsing i emneord søkes det i alle bøker.

Om du ønsker tilgang til bøker i basen som ikke UiB har tilgang til, kan du foreslå nye bøker til biblioteket. Vi har tilgang for 3 samtidige brukere. Så logg ut når du er ferdig. Om du ikke får tilgang, så prøv igjen litt senere.

Copyright
Innholdet i bøkene er beskyttet med copyright, merkevarer og andre eierrettigheter og disse gjelder for alle former innhold. Du kan ikke endre på, fjerne, slette, legge til, publisere eller bruke innholdet på en eller annen måte, slik dette står beskrevet i U.S. Copyright laws. Du kan ikke bruke "web spiders" eller andre eksterne søkemotorer til å hente ut innhold. Misbruk fører til utestengelse av bruker på UiB-nettet og stenging av tjenesten.